preskoči na sadržaj
Novosti o natjecanjima... Čestitke svim sudionicima...

Županijsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

Županijsko natjecanje Čitanjem do zvijezda održano je 1. 3. 2021. s početkom u 10 sati. Sudjelovali su sljedeće učenice Hana Zagorec i Magdalena Kapljić iz 7. b te Lana Kokoška iz 8. b razreda. Mentor im je knjižničarka Dragana Belščak. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Adriana Telebar.

Čestitamo sudionicima i mentorici na postignutom uspjehu!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Dragana Belščak  datum: 1. 3. 2021. 12:22

Školsko natjecanje iz astronomije

Školsko natjecanje iz astronomije održano je 19.2.2021. s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici 6. razreda: Dino Bregović, Alina Borak, Kevin Levanić, Marko Furjan i Franjo Rački. Mentor im je učiteljica geografije Milica Žabčić. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Nenad Mesek.

Čestitamo sudionicima i mentorici na postignutom uspjehu!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 19. 2. 2021. 15:31

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika održano je 18.2.2021. s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici 8. razreda: Mihaela Drašković i Renato Kostanjevec. Mentor im je učitelj njemačkog jezika Denis Vujaklija. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Suzana Mihelčić.

Čestitamo sudionicima i mentoru na postignutom uspjehu!

Ljestvica poretka

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 18. 2. 2021. 14:38

Školsko natjecanje iz matematike

Školsko natjecanje iz matematike održano je 17.2.2021. s početkom u 10 sati. Natjecali su se sljedeći učenici 4. razreda: Leonardo Bregović, Sara Spevan i Marko Kostervajn. Njihove su mentorice učiteljice razredne nastave Tatjana Pajtak i Sanja Hudek. Iz 5. razreda na natjecanju su sudjelovali sljedeći učenici: Filip Novoselec, Jakov Hrgar, Veronika Leskovar, David Lazar i Martina Zrinjski. Iz 6. razreda su se natjecali: Dino Bregović i Matej Levanić. Iz 7. razreda su na natjecanju sudjelovale: Sara Lukaček i Lea Spevan. Mentor učenika od 5. do 7. razreda je učiteljica matematike Tanja Golubić Vidić. Povjerenstvo je radilo u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec, Sanja Vincek, Ljiljana Pavlović.

Čestitamo svim sudionicima i mentoricama na postignutim rezultatima!

Ljestvica poretka

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 17. 2. 2021. 14:26

Školsko natjecanje iz engleskog jezika

Školsko natjecanje iz engleskog jezika održano je 15.2.2021. s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici 8. razreda: Mateja Vauda, Lana Kokoška, Daniela Lazar, Lana Krajcer, Patricija Mikac i Dea Majhen. Mentor svih učenika je učiteljica engleskog jezika Suzana Mihelčić. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Nikolina Siročić.

Čestitamo svim sudionicima i mentoricama na postignutom uspjehu!

Ljestvica poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 15. 2. 2021. 14:58

Međuopćinska smotra LiDraNo

Međuopćinska smotra LiDraNo 2021. održana je u četvrtak, 11. veljače 2021. s početkom u 9 sati. Domaćim smotre za područje Sjeverozapad bila je OŠ Tužno. Smotra se ove godine održala u online okruženju u realnom vremenu.

Iz naše škole sudjelovale su učenice 7. i 8. razreda u dvije kategorije, odnosno u dva izraza: literarni izraz i dramski izraz - pojedinačni nastupi.

U literranom izrazu svojim kratkim pričama sudjelovale su: Mihaela Drašković, Dora Goričanac, Dea Majhen i Mateja Vauda (učenice 8. raureda). Rad Mateje Vauda "Želim vidjeti svijet" predložen je za Županijsku smotru Lidrano 2021. Mentorica svih učenica koje su sudjelovale sa literarnim radovima je učiteljica hrvatskog jezika Nada Sikirica Sagradžija.

U dramskom izrazu pojedinačno su nastupile učenice 7. razreda: Hana Zagorec i Melani Šipek. Njihova je mentorica učiteljica Božidarka Hošnjak. Nastup učenice Melani Šipek "Dvije adrese" predložen je za Župšanijsku smotru LiDraNo.

Čestitamo svim natjecateljima i njihovim mentorima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 12. 2. 2021. 07:37

Školsko natjecanje iz biologije

Školsko natjecanje iz biologije održano je 10.2.2021. s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici: Hana Zagorec, Magdalena Kapljić i Lana Pajtak (7.r) te Lucija Malić i Denis Borak (8.r). Mentor svih učenika je učiteljica prirode i biologije Jelena Đurak. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Nikolina Trojko.

Čestitamo svim sudionicima i mentoricama na postignutom uspjehu!

Ljestvice poretka

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 10. 2. 2021. 14:35

Školsko natjecanje iz poznavanja hrvatskog jezika

Školsko natjecanje iz hrvatskog jezika održano je 9.2.2021. s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici: Sara Lukaček, Gabriela Krobot, Lea Spevan, Rozalija Kušinec, David Hošnjak i Lana Pajtak (7.r) te Mihaela Drašković i Dora Goričanac (8.r). Mentor učenika 7. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Božidarka Hošnjak, a mentor učenica 8. razreda je učiteljica hrvatskog jezika Nada Sikirica Sagradžija. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec, Nada Sikirica Sagradžija i Božidarka Hošnjak.

Čestitamo svim sudionicima i mentoricama na postignutom uspjehu!

Ljestvice poretka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 9. 2. 2021. 15:59

Školsko natjecanje iz povijesti

Školsko natjecanje iz povijesti održano je 5.2.2021. s početkom u 13 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici 8. razreda: Maja Pozder, Patrik Lazar i Ivan KOvačić. Mentor svih učenika je učiteljica povijesti i geografije Marija Županić. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Andrijana Kušinec.

Čestitamo svim natjecateljima i mentorici na ostvarenim rezultatima!

Tablica s rezultatima

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 5. 2. 2021. 14:53

Školska razina 63. natjecanja mladih tehničara - rezultati

Školsko natjecanje iz tehničke kulture održano je 4.2.2021. s početkom u 11 sati. Sudjelovali su sljedeći učenici: Leon Majcen, Luka Dregarić, Matija Lazar (6.r), Jurica Kelemen, Marin Bek (7.r) te Leon Cesar i Denis Borak (8.r). Mentor svih učenika je učitelj fizike i tehničke kulture Nenad Mesek. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Branimir Štimec.

Čestitamo svim natjecateljima i mentoru na ostvarenim rezultatima!

Tablica s rezultatima

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 5. 2. 2021. 08:54

Školsko natjecanje iz informatike - rezultati

Školsko natjecanje iz informatike održano je 3.2.2021. s početkom u 12 sati. Učenici su se natjecali u kategoriji algoritama te su programirali u programskom jeziku Python. Sudjelovali su sljedeći učenici: David Lazar, Filip Novoselec, Mateo Kostanjevac (5.r) te Matej Levanić (6.r). Mentor svih učenika je učiteljica informatike Adriana Telebar. Prosudbeno povjerenstvo radilo je u sastavu: Mirjana Jambriško, Mateja Polančec i Nikolina Trojko.

Čestitamo svim natjecateljima i mentorici na ostvarenim rezultatima!

Tablica s rezultatima

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 4. 2. 2021. 08:53

Novi vremenik natjecanja, susreta i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Novi vremenik natjecanja, susreta i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Smjernice za provedbu natjecanja i smotri

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 19. 1. 2021. 11:03

Školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda

Školsko natjecanje Čitanjem do zvijezda održano je u petak, 18. prosinca 2020. Na natjecanju je sudjelovalo 6 učenica: Magdalena Kapljić, Lana Kokoška, Dea Majhen, Nela Matijašec, Lana Pajtak i Hana Zagorec. Tri učenice koje su imale najveći broj bodova predatvaljat će našu školu na županijskom natjecanju. To su: Lana Kokoška, Hana Zagorec i Magdalena Kapljić. Mentor svih učenica je Dragana Belščak, knjižničarka škole. Čestitamo na postignutim rezultatima! 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 21. 12. 2020. 13:51

Stari vremenik natjecanja, susreta i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Stari vremenik natjecanja, susreta i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Opća pravila za provedbu natjecanja, susreta i smotri u školskoj godini 2020./2021.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 8. 12. 2020. 11:06

Natjecanje Dabar odvijalo se i u OŠ Vinica

Od 9. – 13.11.2020. održavalo se natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja – Dabar. Ove godine na tom je natjecanju sudjelovalo 36491 učenik iz 596 različitih osnovnih i srednjih škola. Natjecanje Dabar odvija se unutar pet kategorija, a iz naše škole učenici su sudjelovali unutar dvije kategorije. U kategoriji KiloDabar (5. i 6. razred) sudjelovalo je pet učenika koji su postignuli odlične rezultate. Iz petog razreda sudjelovali su sljedeći učenici: Kostanjevac Mateo, Lazar David, Martinjak Viktorija i Novoselec Filip. Iz šestog razreda sudjelovao je učenik Levanić Matej koji se svojim rezultatom svrstao među 10% najboljih. U kategoriji MegaDabar (7. i 8. razred) sudjelovalo je trinaest učenika, koji su također postignuli odlične rezultate. Sudjelovali su sljedeći učenici osmih razreda: Borak Denis, Cesar Leon, Crnko Valerija, Kelemen Doris, Kokoška Lana, Kostanjevec Renato, Lazar Patrik, Levanić Matija, Martinčević Leon, Martinčević Jurica, Mikulan Dominik, Mikac Patricija i Šincek Dorian.

Čestitke svim učenicima i mentorici Adriani Telebar na postignutim rezultatima uz želju da se sljedeće godine učenici u ovom natjecanju okušaju u još većem broju! 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 1. 12. 2020. 11:02

Dino Bregović ostvario odličan rezultat na Državnom natjecanju iz astronomije

Dino Bregović, učenik 6.a razreda i polaznik Astronomske grupe Andromeda, danas 11.11.2020.,  sudjelovao je na Državnom natjecanju iz astronomije koje se održalo online te je osvojio titulu viceprvaka države, tj. odlično drugo mjesto. Dino je još u veljači bio visoko drugoplasirani na Županijskom natjecanju iz astronomije te je kao „kruna“ višemjesečnog istraživačkog rada bila danas izvedena prezentacija državnom povjerenstvu. Tema prezentacije i istraživačkog rada je "Svjetlosno onečišćenje na primjeru grada i sela". Za trud, rad i rezultat učenika zaslužna je svakako i njegova mentorica, profesorica geografije u OŠ Vinica Milica Žabčić. Čestitke učeniku i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 11. 11. 2020. 11:00

Arhiva natjecanja

Sve o natjecanjim održanim u prethodnim školskim godinama možete pročitati u Arhivi.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Jambriško  datum: 1. 9. 2020. 10:57
» Arhiva naših vijesti    
 


Korisne informacije

Natjecanja


Projekti EU

Projekt "Ja mogu"

Prehrana

Upisi u srednju 2019

Brošura za roditelje


Korisni linkovi
Korisne stranice

Tražilice i Webmail

Svijet oko nas

Prosvjeta
 • MZOS
 • AZOO
 • HUUZ


TražilicaKalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju